top of page

WE ARE THE

Rólunk logo

CREATE MORE.

Tartalom gyártással foglalkozó vállalkozásunk hobbiból nőtte ki magát szenvedéllyé és hivatássá. Vállalatoknak készítünk kampány videókat, termék/szolgáltatás bemutatókat / fotókat, reklám- és imázs filmeket. Vállaljuk az online platformokon (Instagram, Facebook, YouTube), a vállalat weboldalán, de akár TV-ben megjelenő reklám film vagy fotósorozat elkészítését is. A hazai zeneipar számára is nyújtunk szolgáltatást, amely lehetővé teszi a zenei produkciók megfilmesítését, videoklipek, animációs, lyrics videók készítését. Ezek a tevékenységek magukba foglalják a forgatási előkészületeket, a helyszíni forgatását, a felvételek utómunkálatát, animálását, a kivitelezett tartalom átadását. Stúdiónk magánszemélyek számára is nyújt szolgáltatást, ilyen az esküvőkről készített kisfilm, esküvői fotózás, családi, baba, jegyes, és kismama fotózás, illetve bármilyen egyéni igény alapján elkészített film, pl.: babafilm, családi film, jegyes film.

  • Facebook
  • Instagram

MIÉRT MI?

Teljeskörű kivitelezés

Az előkészületektől a végső kivitelezésig mindent megoldunk.

Elhivatottság

Szívvel, lélekkel és odaadással végezzük munkánkat, melyre nem csak munkaként,

hanem egyben szenvedélyként is tekintünk.

Csúcs minőségű technika

A filmiparban használt csúcs minőségű eszközökkel és technológiákkal dolgozunk, annak érdekében, hogy a legmagasabb szintű szolgáltatást tudjuk nyújtani.

Rugalmas csapat munka

Csapatunk készen áll a kis költségvetéstől kezdve a nagy volumenű munkák kivitelezéséig. Amennyiben szükséges a stáb létszámának bővítése, úgy be tudunk vonni a gyártásba külső szakembereket is. 

CSAPATUNK

5136.jpg

Sztaracsek Bátor

CEO / Operatőr / Vágó

IMG_7541.jpg

Schweigert Jordán

Operatőr / Vágó

bottom of page