top of page

LÉGI FELVÉTEL KÉSZÍTÉS

INGATLAN ÉS PROJEKT LÉGI FELVÉTELEK

house.png
istockphoto-961586226-612x612.jpeg

MEZŐGAZDASÁGI CÉLÚ LÉGI FELMÉRÉSEK

agriculture.png
istockphoto-961586226-612x612.jpeg

ENERGETIKAI CÉLÚ LÉGI FELVÉTELEK

solar-panel.png
istockphoto-961586226-612x612.jpeg

ONLINE MEGJELENÉSŰ REKLÁMOK

istockphoto-961586226-612x612.jpeg
Aerial View of a Beautiful Property

INGATLAN CÉLÚ LÉGI FELVÉTELEK

A légifelvétel, légifotó készítés eladni kívánt ingatlanokról, készülő beruházásokról, lakóparkokról jó befektetésnek bizonyulhat. Egy szépen elkészített légifelvétellel sokkal könnyebben be tudjuk mutatni célközönségünk számára az eladásra kínált ingatlan adottságait, elhelyezkedését, tájolását, mely nagyban hozzájárulhat a sikeres értékesítéshez.

Agriculture Drone

MEZŐGAZDASÁGI CÉLÚ FELMÉRÉSEK

Amennyiben egy nagyobb mezőgazdasági terület vagy telek feltérképezése a cél, úgy szintén tökéletes választás lehet a drónfelvételek készítése, mely jóval gyorsabb és egyszerűbb módja egy nagy terület bejárásának.

Image by Shane McLendon

ÉPÍTŐIPARI FELMÉRÉSEK

Egy építkezés, beruházás folyamatairól szintén érdemes légifelvételeket készíteni projektkövetés, referencia/portfólió készítés céljából. Hasznos lehet nagy területű beruházások bejárására, feltérképezésre, a munkafolyamatok ellenőrzésére.

Image by Miguel Ángel Hernández

ONLINE MEGJELENÉSHEZ LÉGIFELVÉTELEK

Egy légifelvétel egy hagyományos reklámfilmet nagyon jól fel tud dobni. Dinamikusabbá, élménydúsabbá, figyelemfelkeltőbbé teheti a marketing anyagunkat, mellyel több vásárlót és ügyfelet is szerezhetünk magunak.

Outdoor Pool from Above
Image by Cam Bradford

INGATLAN CÉLÚ HIRDETÉSEKHEZ LÉGIFELVÉTELEK

Eladni kívánt ingatlanod van? Nem tudod miként hirdesd? Nem szeretnéd rengeteg fotóval bombázni a célközönséged? Készíttess velünk légifelvételt, hogy egy magával ragadó reklámfilmmel vonzd magadra a vevőid figyelmét! 

wallpaper.png

FACEBOOK HIRDETÉSEKHEZ LÉGIFELVÉTELEK

Szeretnél extrább hirdetéseket a Facebook oldaladra? Szeretnél eltérni kicsit a megszokott, hagyományos fotó és szöveg párostól? Egy drónfelvétellel eseménydússá, lendületessé és figyelemfelkeltőbbé teheted hiretéseidet!

Image by Fatah Muse

4K MINŐSÉG

A légi felvételek a legmodernebb 4K-s képminősséggel kerülnek rögzítésre és szerkesztésre.

REKLÁM FILM KONTKT
bottom of page