top of page
Image by Foto Pettine

ÍGY DOLGOZUNK

woman%20holding%20iPhone%20during%20dayt

VEDD FEL VELÜNK

A KAPCSOLATOT

Ha meggyőztek titeket munkáink és szívesen készíttetnétek velünk esküvői kisfilmeteket, akkor keressetek minket bizalommal telefonon, e-mailben vagy az oldal alján található üzenet boxban. Már itt kérünk titeket, hogy ha tudjátok adjátok meg az esküvő dátumát, helyszínét és létszámát ahhoz, hogy reális kalkulációt tudjunk készíteni számotokra. Megkeresésetek után kollégánk rövidesen elkészíti az ajánlatot amit e-mailben fog elküldeni nektek.

ELSŐ LÉPÉS

Schedule

FOGLALJ IDŐPONTOT

Amennyiben elfogadjátok az ajánlatunkat, úgy mindenképp érdemes mielőbb jelezni ezt nekünk és véglegesen lefixálni az esküvőtök időpontját, nehogy véletlenül más is azon a dátumon akarjon foglalni veletek egyidőben. Örülünk ha legkésőbb 2-3 hónappal az esküvő előtti időpontig jelzitek, hogy szeretnétek igénybe venni szolgáltatásainkat, így mi is ehhez igazodva tudjuk tervezni további munkáinkat.

MÁSODIK LÉPÉS

_edited.jpg

KONZULTÁCIÓ

Ahhoz, hogy tökéleteset és maradandót alkothassunk számotokra, meg kell, hogy ismerjünk bennetek, fel kell hogy mérjük az igényeiteket, prioritásaitokat. A konzultáció alkalmával elmondhatjátok ha van esetleg egyedi kéréseket, itt kerül végleges tisztázásra a helyszín(ek), a pontos kezdés / befejezés időpontja és az esküvő további részletei.

HARMADIK LÉPÉS

Image by Olivia Bauso

FORGATÁS / AZ ESKÜVŐ NAPJA

Az esküvő napján az előzetesen megbeszéltek szerint érkezünk hozzátok, hogy megörökíthessünk mindent ami szükséges a tökéletes film elkészítéséhez.

NEGYEDIK LÉPÉS

Image by Samantha Gades

ÖTÖDIK LÉPÉS

VÁGÁS / UTÓMUNKA

A nyers felvételeket egy gyönyörű formába öntjük a vágóasztalon. A színeket igazítjuk az esküvő hangulatához, állítjuk a fényeket és az előzetesen elkészített forgatókönyv alapján összevágjuk a különböző jeleneteket. Az utómunka teszi ki a filmkészítés 70%-át így ez a folyamat több időt vesz majd igénybe. Az esküvő napjától számított maximum 30 napon belül vállaljuk a kész film átadását.

Image by Wijdan Mq

HATODIK LÉPÉS

FILM ÁTADÁSA

Amint úgy érezzük, hogy minden tudásunktól telhetőt belefűztünk a filmetekbe, úgy elérkezik az átadás pillanata. A filmet gravírozott fa díszdobozban egy egyedi pendrive-on juttatjuk el hozzátok. Kérésre a felvételeket természetesen nyers formában is átadjuk nektek amit online formában küldünk el.

Flower Bouquet

AJÁNLATKÉRÉS

Kérj személyre szabott árajánlatot! Keress minket bizalommal telefonon, e-mailben vagy üzenetben!

KÜLDÉS

Telefonszám: +36 30 441 3837

E-mail cím: info@createmore.hu

bottom of page