top of page
Image by Joppe Spaa

ÍGY DOLGOZUNK

The Contract

IGÉNYFELMÉRÉS

Az első lépés természetesen az igényfelmérés ahol feltérképezzük a megrendelő igényeit, elképzeléseit a reklámfilmmel kapcsolatban. Vázolja nekünk a koncepciót ha már van, ha nincs együtt elkezdjük megtervezni. Amennyiben úgy gondolja, hogy velünk szeretne dolgozni, úgy mi elkészítjük az árajánlatot melynek elfogadása után kezdődhet a komolyabb tervezési folyamat. 

ELSŐ LÉPÉS

Storyboard%20on%20Screen_edited.jpg

FORGATÓKÖNYV KÉSZÍTÉS

A forgatókönyv írás kulcsfontosságú a reklám filmek készítése előtt, ezt az előzetesen megbeszélt tervek, ötletek alapján készítjük. A forgatókönyv két oszlopból áll össze, az egyiken a hangi események (narráció, zene) jelennek meg, a másikon pedig a vizuális elemek (snittek, feliratok, jelenetek, képek stb.). Ezekből természetesen több verzió is készül mivel általában az első sosem egy kiforrott változat, mindig adódnak változások, új ötletek akár részükről akár a megrendelő részéről. 

MÁSODIK LÉPÉS

Film Set

GYÁRTÁS VEZETÉS

A forgatókönyv elfogadása után kezdődik a gyártás-előkészítés folyamata. Helyszín(ek) kiválasztása, eszközök, berendezések összegyűjtése / bérlése, szereplők, statiszták, színészek, modellek felkérése, logisztikai tervezés, stylist, sminkes, fodrász felkérése ha szükséges. A gyártás vezető szerepére nagy volumenű megrendelés esetében egy külső személyt kérünk fel a feladatok ellátásara, amennyiben pedig úgy látjuk, hogy stábunk megtudja oldani az összes folyamatot és ez nem megy a kivitelezés kárára, úgy erre nincs szükség.

HARMADIK LÉPÉS

Filming Location

FORGATÁS

Forgatott reklámfilmek esetén javasolt a megrendelő személyes jelenléte is, hogy minden gördülékenyen és az igényeknek megfelelően haladhasson, mi is tudjunk tanácsokat, javaslatokat tenni, illetve meghallgathassuk az ő véleményét is. A forgatás a megállapodás függvényében egy vagy több napot is igénybe vehet,, narráció felvétele esetén ez inkább több nap.

NEGYEDIK LÉPÉS

Image by Wahid Khene

VÁGÁS / UTÓMUNKA

A folyamat a vágással/utómunkával fejeződik be. Itt öntjük az összes felvett elemet egy végső formába. Leválogatjuk az elkészített snitteket, elkészítjük az animációkat, elhelyezzük a filmen a narrációt vagy a zenét, illetve itt kerül sor a fényelésre, színezésre.

ÖTÖDIK LÉPÉS

AJÁNLAT KÉRÉS

Kérj személyre szabott árajánlatot! Keress minket bizalommal telefonon, e-mailben vagy üzenetben!

Telefonszám: +36 30 441 3837

E-mail cím: info@createmore.hu

bottom of page